”HORA TV” A SĂRBĂTORIT ȘASE ANI DE EMISIE !

Inapoi la stiri

”HORA TV” A SĂRBĂTORIT ȘASE ANI DE EMISIE !

Cunoscutul post de televiziune ”Hora TV” a sărbătorit, joi 14 noiembrie, șase ani de activitate, prilej cu care reprezentanții televiziunii au organizat un grandios spectacol aniversar.

Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Zalău, începând cu orele 17:00 și a constat într-un program realizat de cunoscuți interpreți de muzică populară din care amintim: Vasile Coca, Puiu Codreanu, Tinu Vereșezan, Marcel Avram, Năstăcuța Iuga, Nuțu Leordean, Lele Crăciunescu și alții, fiind acompaniați de către orchestra ansamblului ”Porolissum”, sub bagheta dirijorului Prof. Grigore Grigoruț.

Spectacolul a fost prezentat de către realizatorul de televiziune, Angela Chelaru, iar publicul spectator, care a participat la acest eveniment cultural a avut parte și de momente vesele realizate de către cunoscutul artist Văru' Săndel.

Evenimentul organizat în data de 14 noiembrie are o dublă semnificație, atât șase ani de emisie precum și ziua de naștere a celui care a înființat ”Hora Tv”, managerul și interpretul de muzică populară Vasile Coca.

”Hora Tv” este una dintre televiziunile care promovează folclorul autentic românesc, tradițiile, obiceiurile străvechi, portul, cântecul și jocul popular și emite fără întrerupere, 24 de ore din 24, timp în care telespectatorii își pot identifica muzica și preferințele.

La acest eveniment au participat din partea Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița, cunoscutul interpret de muzică populară Petre Petruse și maestrul coregraf Teodor Pușcaș, vice-președintele Asociației Naționale de Folclor, care au înmânat o diplomă de excelență sărbătoritului Vasile Coca.