TÂRGUL DE MĂRȚIȘOR – ANUAL – 24 FEBRUARIE – 1MARTIE 2015

Inapoi la stiri

TÂRGUL DE MĂRȚIȘOR – ANUAL – 24 FEBRUARIE – 1MARTIE 2015

Într-o atmosferă autentică, de primăvară – cu soare iubitor – chiar de ziua românească – a îndrăgostiților și a căsătoriilor de o zi – de sărbătoarea Dragobetelui în Centrul istoric al Bistriței și pe pietonalul Liviu Rebreanu – s-a deschis, inaugurat – de către Primăria și Consiliul Local Bistrița și Centrul Municipal de Cultură ”George Coșbuc” – Târgul anual de Mărțișor.

Mărțișoare aducătoare de iubiri, de toate culorile și în toate formele, de la 1 leu până la câțiva zeci de lei – vor împodobi în apropierea zilei de 1 Martie – pieptul voinic și sănătos al nației, al mamelor noastre, al soțiilor noastre, ale fiicelor noastre și al iubitelor de o viață sau de o zi.

La Târg sunt prezenți 32 de comercianți – majoritatea fiind meșteri populari din județ și elevi de la 11 școli din municipiu, ce au adus la vânzare – felicitări și mărțișoare.

Cumpărătorii pot găsi – la Târg – de la obiecte cu iz tradițional până la bijuterii realizate manual, tablouri, obiecte de artizanat etc. Târgul anual de Mărțișor – cu prilej urban de întâmpinare - de către bistrițeni – a Primăverii.

Alexandru Cristian Miloș