SALA POLIVALENTĂ A GĂZDUIT ELEGANȚA DANSULUI SPORTIV LA CUPA FLORIS

Inapoi la stiri

SALA POLIVALENTĂ A GĂZDUIT ELEGANȚA DANSULUI SPORTIV LA CUPA FLORIS

Sala Polivalentă Bistriţa a găzduit, în 16-17 mai,  ediţia a 39-a a Campionatului Naţional de dans sportive Cupa Floris.

Sute de dansatori s-au întrecut la standard şi latino, în cunoscuta competiţie, laurii fiind primiţi într-o gală care a beneficiat de prezenţa preşedintelui Comsiliului Judeţean, Radu Moldovan, a primarului Ovidiu Creţu și a directorului Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, prof.dr. Dorel Cosma.

În discursul oficialităţilor s-a atins problema promovării acestui domeniu sportiv, care deşi este mai costisitor, este unul dintre cele mai frumoase şi elegante „Suntem onoraţi şi mândri că municipiul Bistriţa găzduieşte acest concurs. Ca administraţie ai obligaţia să urmăreşti ce se întâmplă, să-i sprijini pe cei care pot să facă din municipiul Bistriţa un nume în diverse sectoare ale vieţii. Un brand al Bistriţei este Floris şi Florica Buduşan. Ne mândrim cu ceea ce face ea, cu tinerii care evoluează pe scenele lumii cu succes, graţie, frumuseţe ducând în alte părţi spiritul european al Bistriţei, dragostea noastră de frumos, dragostea noastră pentru lucrul bine şi serios făcut.” A transmis primarul bistriței Ovidiu Teodor Crețu.

Membrii juriului, directorul Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, prof.dr. Dorel Cosma, dar şi reprezentanta părinţilor, prof. Aurelia Hîruţa, au primit diplome din partea organizatorilor şi câte un suvenir tradiţional. Florica Buduşan, ajutată de câţiva copii în costume populare, a ţinut să le mulţumească tuturor pentru implicarea în reuşita evenimentului.