CARAVANA FOLCLORICĂ I.G.F. A DEBUTAT CU SUCCES ÎN PORTUGALIA

Inapoi la stiri

CARAVANA FOLCLORICĂ I.G.F. A DEBUTAT CU SUCCES ÎN PORTUGALIA

În prezența unui numeros public, Caravana I.G.F a debutat cu succes în Portugalia, mai exact în Arcos de Valdevez.

Artiștii din numeroase țări, România, Belarus, Bulgaria, Spania, Croația, Serbia, Lituania, Israel și Portugalia, au reușit să încânte publicul prezent într-un număr impresionant de mare, chiar la debutul acestei deosebite manifestări.

Vice-preşedintele I.G.F. Antonio Vinas s-a implicat excelent oferind condiţii de spectacol de mare ţinută iar Caravana, care a început în Portugalia, va continua și în Spania, Franța și Italia, fiind un exemplu de prietenie şi dăruire pentru culorile I.G.F.

Artiştii participanţi la Caravana folclorică I.G.F. sunt solişti valoroşi de muzică populară din țările pe care le reprezintă, artiști care la finalul acestei ”călătorii” promotoare de cultură și spiritualitate vor primi distincţii şi diplome din partea Uniunii Mondiale de Folclor, înmânate direct de către președintele acestei importante organizații folclorice la nivel mondial - Prof.Dr. Dorel Cosma, care le va decerna într-un cadru de gală, în Italia.

De asemenea, nu poate fi omis faptul că alături de Caravana de Folclor este și artistul foto Lucian Dobârtă, prezent cu două expoziții de artă, admirate încă de la începutul de un număr impresionant de oameni.