MUNICIPALITATEA A PREMIAT CELE MAI LONGEVIVE CUPLURI DIN BISTRIȚA

Inapoi la stiri

MUNICIPALITATEA A PREMIAT CELE MAI LONGEVIVE CUPLURI DIN BISTRIȚA

Ca în fiecare toamnă, în apropierea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria municipiului Bistriţa și Centrul Cultural Municipal a organizat sărbătoarea cuplurilor care au marcat „nunta de aur”. Şi la această a VII-a ediţie, găzduită re restaurantul „Flamingo”, administraţia municipală a avut ca parteneri Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice, prin preşedintele Gheorghe Sabău.
Nu mai puţin de 42 de cupluri, care au aniversat între 50 şi 65 de ani de căsnicie, au fost distinse de primarul Ovidiu Creţu şi viceprimarul George Avram, alături de diploma jubiliară fiind acordat şi un premiu simbolic.
„Vă mulţumim pentru ce aţi făcut pentru Bistriţa, pentru ce ne-aţi lăsat moştenire. Activitatea dvs. s-a suprapus pe o perioadă extraordinară de dezvoltare a oraşului, între anii 60 şi 90. La baza oricărei dezvoltări este omul, care lucrează în fabrică, la catedră, la spital, în administraţie.
Omul sfinţeşte locul. Dvs. aţi sfinţit un loc frumos, şi ne vom strădui să ducem mai departe ceea ce ne-aţi lăsat moştenire”, a declarat, în debutul evenimentului, primarul Ovidiu Creţu.
Atmosfera a fost întreţinută de orchestra Centrului Municipal de Cultură „George Coşbuc”, de dansatorii Ansamblului „Cununa de pe Someş”, dar şi de soliştii Mărioara Sigheartău, Petre Petruse, Alexandru Căpitan, Bianca Ionescu şi Viorel Rus.

SURSA: Răsunetul.ro