”TOAMNA BISTRIȚEANĂ” ÎN HEIDENFELD

Inapoi la stiri

”TOAMNA BISTRIȚEANĂ” ÎN HEIDENFELD

În Complexul Heidenfeld din Viișoara astăzi, 03 octombrie, s-a desfășurat o nouă ediție a Festivalului ”Toamna Fanfarelor”, care înglobează ”Toamna Bistrițeană” și ”Festivalul Fanfarelor”.

Primarul Municipiului Bistrița, ing. Ovidiu Teodor Crețu, a făcut un tur al standurilor înscrise în expoziție și a discutat cu producătorii, i-a felicitat pentru produsele obținute și pentru prezentarea acestora și a degustat din câteva soiuri de mere, struguri și prune. El i-a răsplătit cu diplome și bani pe cei care s-au prezentat cel mai bine la secțiunile respective: legume, fructe, produse apicole, păsări și animale mici, dar și pentru originalitate.

În Heidenfeld au susținut concerte Fanfara Tineretului din Csorvas (Ungaria), Fanfara ”Promenada” Câmpia Turzii, Fanfara Clubului Copiilor din Târgu Secuiesc, Fanfara Municipiului Reghin, Fanfara Garnizoanei Bistriţa, Fanfara Baptistă ”Armonia Forte Fortissimo” Bistrița și Ansamblurile ”Cununa de pe Someș” - a Centrului Cultural ”George Coșbuc” - și ”Balada”.

Pe parcursul celor două zile de festival, sâmbătă 3 și duminică 4 octombrie, Piaţa Decebal şi piaţa en-gros din strada Tărpiului sunt închise pentru igienizare.