SHOW TOTAL ÎN ULTIMA ZI DE OKTOBERFEST

Inapoi la stiri

SHOW TOTAL ÎN ULTIMA ZI DE OKTOBERFEST

Bistrițenii au venit în număr mare pe Pietonalul ”Liviu Rebreanu” și în a treia zi de Oktoberfest - eveniment organizat de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” cu sprijinul Primăriei Bistrița. S-au putut bucura și în această ultimă zi, de noi concursuri - de băut bere și aruncat butoiul, spectacole de fanfară și dansuri oferite de ansamblurile Centrului Cultural Municipal și de recitalurile oferite de artiștii invitați special la manifestare.

Programul artistic al zilei de duminică a început în nota deja obișnuită, fiind deschis de membrii Teatrului de Păpuși „Alexandru Misiuga” și ai Ansamblului de dansuri moderne și internaționale ”D-Fantasy” și a continuat cu spectacole susținute de Fanfara şi majoretele din Csorvas (Ungaria), de fanfarele din Câmpia Turzii, Gherla și Tg. Secuiesc, Fanfara Baptistă și Fanfara Garnizoanei Bistriţa, concursuri diverse, un concert special cu orchestra de suflători “Valahia” şi majoretele din Giurgiu, dansuri românești și germane cu D’Fantasy, Cununa de pe Someş și Balada.

Seria ultimelor concerte de la Oktoberfest 2015, a fost deschisă de Ovidiu Ţurca & Friends din Cluj-Napoca, reușind să încânte publicul prezent prin vocile lor promițătoare. Programul a continuat cu Roxana Nemeș din Târgu Mureș.

Punctul culminant al show-ului s-a declanşat cu adevărat abia când pe scenă au urcat băieţii de la Maxim care, printre cele 3, 4 piese personale au strecurat şi cover-uri celebre ce aparțin artiștilor Tudor Chiriă sau Smiley.

Oktoberfest 2015 a fost o reușită totală și s-a încheiat strălucitor cu prestaţia solistei Ruby, care a venit însoţită de doi dansatori. Finalul i-a înnebunit pe cei peste 2000 de bistriţeni prezenți care au ascultat cu sufletul la gură hiturile frumoasei artiste – renumită pentru piesa“Stinge lumina”.

Ediția din acest an a festivalului ”Bistritzer Oktoberfest” s-a bucurat de un succes deplin, publicul bistrițean fiind interesat, doritor și iubitor de asemenea gen de manifestare.

Să ne revedem cu bine și la ”Bistritzer Oktoberfest” 2016 !!!