BISTRIŢA FOLK, 13 - 14 NOIEMBRIE, SALA POLIVALENTĂ

Inapoi la stiri

BISTRIŢA FOLK, 13 - 14 NOIEMBRIE, SALA POLIVALENTĂ

Bistrițenii, nu puțini la număr, iubesc muzica folk motiv pentru care cea de a XIV - a ediţie a Festivalului concurs pentru tineret BISTRIŢA FOLK se va desfăşura în perioada 13 – 14 noiembrie la Sala Polivalenta din Bistriţa.

Evenimentele ediţiei a XIV – a a festivalului BISTRIŢA FOLK sunt reprezentate de reunirea grupului ECOUL, în formula Sorina Bloj & Magda Puşkas, pentru un recital extraordinar şi prezenţa în premieră a lui Nicu Alifantis împreună cu trupa “Zan”, la BISTRIŢA FOLK. Pentru prima dată va concerta la BISTRIŢA FOLK împreună cu noua sa formulă instrumentală şi cantautorul Ducu Bertzi, capul de afiş al celei de a doua seri. Corola evenimentelor artistice propuse de ediţia actuală a festivalului este întregită de prezenţa lui Doru Stănculescu împreună cu Sorin Minghiat în cea de a doua seară de recitaluri. Vor mai susţine recitaluri la BISTRIŢA FOLK 2015 Vali Şerban&Florin Săsărman, Alexandra Sidor şi Vasile Bancea.

O premieră va fi şi lansarea cărţii de interviuri “TAIFAS CU MENESTRELI” realizată de Florin Săsărman şi Vali Şerban, aflată în curs de apariţie la Editura Şcoala Ardeleană din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în deschiderea primei seri a festivalului.

Aşadar nu uitați evenimnetul va avea loc la Sala Polivalentă Bistrița.