MUZICĂ, DANS ŞI VOIE BUNĂ LA "FESTIVALUL TRADIŢIILOR ŢIGĂNEŞTI 2013"!

Inapoi la stiri

MUZICĂ, DANS ŞI VOIE BUNĂ LA

Culori îndrăzneţe, percuţie corporală, ritmuri diferite de dans,  bătăi pe picior, melodii binecunoscute interpretate de o orchestră profesionistă, toate acestea la ediţia din acest an a “Festivalului Tradiţiilor Ţigăneşti”. Pe pietonalul Liviu Rebreanu s-au strâns din nou localnicii oraşului pentru a sărbători împreună această zi de 15 august. Invitaţi speciali la ediţia din acest an au fost binecunoscuta şi mult îndrăgita formaţie “Romafest” din Târgu-Mureş, iar muzica de calitate tradiţională a fost oferită publicului bistriţean de către “Relu&The Zuralia Orchestra”.

Primăria Municipiului Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc“ Bistriţa, organizatorii principali ai evenimentului cultural intitulat “Festivalul Tradiţiilor Ţigăneşti 2013” şi-au propus ca pentru ediţia din acest an să aducă în oraşul nostru ceva nou. Alături de formaţile de dansuri ţigăneşti din Budacu de Sus, Veţel (Hunedoara), Sâncraiu de Mureş, au revenit şi băieţii de la Romafest, reuşind din nou să facă un show de calitate, iar pentru prima dată la Bistriţa au venit şi profesioniştii „Relu&The Zuralia Orchestra“, o formaţie mult îndrăgită atât pe plan naţional cât şi internaţional.

După cuvintele de deschidere a primarului oraşului, ing. Ovidiu Teodor Creţu muzica, dansul şi voia bună au fost la ele acasă.

                                                                                            

Doris Gîţa