NUME SONORE LA INAUGURAREA PALATULUI CULTURII. IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

Inapoi la stiri

NUME SONORE LA INAUGURAREA PALATULUI CULTURII. IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

Palatul Culturii este gata de inaugurare. Recepţia Primăriei a fost deja făcută zilele trecute iar acum referenţii se instalează în instituţia reabilitată. Cât de curând va avea loc deschiderea oficială, în prezenţa unor nume sonore din lumea artistică. Se pare că se poartă negocieri cu Teatrul Naţional din Bucureşti, dorindu-se prezenţa la Bistriţa a unor actori precum Ştefan Bănică Jr şi Maia Morgenstern.
Am vizitat Palatul Culturii în noua sa înfăţişare şi oferim cititorilor noştri imagini în exclusivitate de aici. Monumentul istoric a fost reabilitat câştigându-se nu doar un nou design ci şi o scenă mai mare, loje şi pe laterale, lumini şi sunet de ultimă generaţie. Mai mult, subsolul instituţiei, reabilitat şi el, va oferi posibilitatea realizării de evenimente, fiind probabil una dintre cele mai mari suprafeţe din oraş unde se pot expune şi lucrări pe simeze construite după ultimele cerinţe.
Echipa coordonată de managerul instituţiei, dr. Dorel Cosma, pregăteşte în aceste zile ultimele detalii pentru ca mai apoi bistriţenii să se poată bucura de acte culturale care să le rămână peste timp în amintirile cele mai frumoase.

SURSA: Răsunetul.ro