LA SOLICITAREA FANILOR, SCENĂ MARE ÎN FAȚA PALATULUI CULTURII. TOȚI BISTRIȚENII AȘTEPTAȚI LA CONCERTELE ANDRA, DUMITRU FĂRCAȘ, SAVA NEGREAN BRUDAȘCU ȘI CRISTIAN POMOHACI

Inapoi la stiri

LA SOLICITAREA FANILOR, SCENĂ MARE ÎN FAȚA PALATULUI CULTURII. TOȚI BISTRIȚENII AȘTEPTAȚI LA CONCERTELE ANDRA, DUMITRU FĂRCAȘ, SAVA NEGREAN BRUDAȘCU ȘI CRISTIAN POMOHACI

În perioada 1-4 martie, începând cu ora 18.00, bistriţenii sunt aşteptaţi la inaugurarea Palatului Culturii. După cum ne informează managerul instituţiei, dr. Dorel Cosma, de Mărţişor, în prima zi de evenimente va fi un concert extraordinar de muzică clasică, cu Filarmonica din Iaşi. Pe 2 martie, va fi deschisă stagiunea teatrală cu participarea actorilor consacraţi ai teatrelor din Bucureşti.
Concertele din primele două zile vor fi în incinta instituţiei, intrarea fiind liberă, în funcţie de locurile disponibile, la completarea acestora uşile fiind închise.
Anunţate iniţial tot în sală, concertele cu Andra şi cel de folclor vor fi în aer liber. S+au primit sute de mesaje pentru concertul Andra, fani din Cluj, Braşov sau Mureş fiind interesaţi cum pot intra la spectacol. Dorindu-se a fi pentru toţi bistriţenii deschiderea Palatului Culturii, dacă la operă şi teatru, cu siguranţă publicul de elită încăpând în sală, pentru următoarele două zile va fi o scenă în aer liber în faţa instituţiei, în piaţa care va fi ianugurată cu acest prilej. Hotîrârea a fot luată de managerul Dorel Cosma şi primarul Ovidiu Creţu pentru a nu fi oameni opriţi de la spectacol. Aşadar toată Bistriţa este aşteptată la sărbătoare.
Pe 3 martie, va fi un concert extraordinar de muzică uşoară acu cea mai titrată artistă pop, Andra. Ziua de 4 martie este dedicată folclorului printr-un concert extraordinar la care vor participa Dumitru Fărcaş, Sava Negrean Brudaşcu, Cristian Pomohaci, dar şi "Cununa de pe Someş".
La evenimente sunt aşteptaţi şi oaspeţi din alte ţări, confirmând prezenţa artişti din Franţa, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Germania şi Spania.

SURSA: Răsunetul.ro