”MEREU ÎMPREUNĂ, REDĂM SPERANȚĂ!”

Inapoi la stiri

”MEREU ÎMPREUNĂ, REDĂM SPERANȚĂ!”

Casa Familia este casa de copii pe care cei de la Asociația Mereu Împreună doresc să o construiască pentru copiii fără familie printr-un demers național de strângere de fonduri.

Pentru a susține cauza, la Bistrița va avea loc la Palatul Culturii, duminică 9 Aprilie, ora 18:00 concertul caritabil “Mereu Împreună redăm speranță”.

Evenimentul este prezentat de Doris Gița.

S-au alăturat demersului Brio Sonores, câștigătorii show-ului “Românii au Talent “ , ediția a 4-a care vor concerta în toate orașele importante ale României, sprijinind proiectul final al asociației Mereu Împreună. Bistrița este primul oraș în care artiștii vor susține concertul caritabil.

În deschidere vor cânta Codruț Bistriteanul și Mimii DM.

Biletele pentru spectacol sunt  disponibile la intrarea de la Palatul Culturii și costă 30 de lei.

Sâmbătă, 9 aprilie cu începere de la ora 18:00, la Hotel Diana din Bistrita, Asociația Mereu Împreună organizează o licitație de obiecte de artă și de obiecte semnate de sportivi celebri, fondurile obținute vor fi folosite pentru susținerea a patru cazuri umanitare.

Echipa de handbal CSM Bistrița a donat Asociației un tricou semnat de toate jucătoarele. Tricouri au donat și Gabi Balint, Gabriela Szabo și Viorel Moldovan care au pus la dispoziția Asociației un tricou semnat de toată echipa națională de fotbal a României.

Și artiștii plastici s-au alăturat demersului: pictorul Marcel Lupșe și artiștii plastici : Otilia Cormos, Cornelia Tersanszki, Manfred Hain, Gheorghe Mizgan.

Vor susține cauza caricaturistul Ștefan Popa Popas dar și fotograful Ovidiu Lazăr, Tibi Ușeriu care donează tricoul cu care a câștigat recent ultramaratonul de la Polul Nord. 

Alte persoane care doresc sa rămână în anonimat au făcut de asemenea donații.

Evenimentul este prezentat de actorul Andrei Duban și Doris Gîța.

Alături de trupa Brio Sonores vor cânta la eveniment Radu Arcălean, Mirela Petruș, Raul Mihai Turda, Mariana Harosa Moldovan, Alexandra Turcu, Mărioara Sigheartău, Ovidiu Eduard și Mihaela Svart.