”CUPA FLORIS” A AJUNS LA CEA DE-A 40-A EDIȚIE

Inapoi la stiri

”CUPA FLORIS” A AJUNS LA CEA DE-A 40-A EDIȚIE

Sala Polivalentă a găzduit sâmbătă 9 aprilie cea de-a 40-a ediţie a „Cupei Floris” la dans sportiv dar și Campionatul Național de formații standard și latino-americane.

Într-o organizare deosebită, a avut loc un veritabil maraton al dansului sportiv, la care s-au întrecut sute de dansatori la standard şi latino, în cunoscuta competiţie, laurii fiind primiţi într-o gală care a beneficiat de prezenţa primarului Ovidiu Teodor Creţu, viceprimarul George Avram, directorul Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”, prof.dr. Dorel Cosma dar și deputaţii Doina Pană şi Ioan Oltean și senatorul Cristian Florian.

Cea care se dăruieşte trup şi suflet acestui minunat „sport” este Florica Buduşan, care a primit cuvinte de laudă din partea oficialităților atât pentru efortul de a organiza un asemenea eveniment cât și pentru întreaga activitate, reușind de-a lungul timpului să aducă multe performanţe frumoase pentru Bistriţa, făcând ca numele oraşului nostru să fie cunoscut pe plan naţional şi internaţional.