SPECTACOL DE TOP – CONCERTE CU AKCENT ȘI PEPE LA BISTRIȚA !

Inapoi la stiri

SPECTACOL DE TOP – CONCERTE CU AKCENT ȘI PEPE LA BISTRIȚA !

De 1 iunie 2016- pe scena din fața Palatului Culturii s-a desfășurat ediția I-a a concursului “Aș dori să fiu o stea”.

A fost un concurs de preselecție- 22 de numere artistice- selectate de un juriu competent condus de apreciatul solist Adrian Sână de la grupul Akcent, alături de tenorul Florin Ormenișan de la Opera Română din Craiova, coregraful internațional Lucian Pușcaș, directorul TV “Favorit” Dorin Grama.

Adrian Sână și Akcent au susținut un concert mult așteptat de numerosul public prezent în Piața din fața Palatului Culturii.

Showul a fost prezentat cu verva și profesionalism de referenții Centrului Municipal de Cultură- Doris Gîța și Mihai Berbunschi.

Momentul festiv de înmânare a premiilor și diplomelor a fost realizat de Primarul Bistriței, domnul Ovidiu Teodor Crețu și de către directorul  Palatului Culturii- prof.dr. Dorel Cosma.

Premiul I și 500 de euro- a fost acordat Ansamblului “Doinița”, premiul II și 300 de euro- lui Cristian Nicolae Moldovan, iar premiul al III-lea și 200 de euro i-a revenit Yasminei Ioana Butilă.

S-a acordat și un Premiu de popularitate în valoare de 100 de euro- acesta revenind unei fetițe de 6 ani- Ioana Ștefania Barteș.

A urmat ceasul culminant- un Concert latino, cu Pepe, îndrăgit interpret, jurat in emisiunea  TV- “Next Star” de la Antena 1.

Două zile- dedicate Copiilor Lumii și ai României, ai Bistriței și părinților și bunicilor – ce au visat și visează ca odraslele lor sa devină- Artiști de seamă ai României!

Să amintim faptul că în urmă cu 20 de ani- acest spectacol debuta la Bistrița   și el a avut ca laureați- azi nume artistice- Anita Hartig- soprană la Opera din Viena, coregraful și conducătorul Ansamblului “D Fantasy”- Doris Gîța”, ori solistul de muzica usoara- Ciprian Musat.

Felicitări organizatorilor- conducerii și colectivului Palatului Culturii din Bistrița!

Stele tinere artistice au început sa straluceasca la Bistrița, la Palatul Culturii!

Alexandru Cristian Miloș