REZULTATE REMARCABILE PENTRU TINERII DE LA ”D-FANTASY”

Inapoi la stiri

REZULTATE REMARCABILE PENTRU TINERII DE LA ”D-FANTASY”

Ansamblul de dansuri moderne și internaționale ”D-Fantasy” a reprezentat cu cinste instituția de care aparține – Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” – la concursul ”Tărâmul dansului” ce a avut loc la Botoșani. Concursul s-a desfășurat pe diferite discipline cu stiluri de dans  - clasic, fantezie, caracter, comercial, urban, sportive, retro; secțiuni – amatori și pregătire de specialitate; categorii / grupe de vârstă – mini 6-8 ani, copii – 9-11 ani, cadeți – 12-14 ani, junior 15 -18 ani.  Membrii formației ”D-Fantasy ”au participat la concursul organizat în data de 4 iunie 2016 cu trei dansuri la disciplinele caracter (rusesc stilizat) , comercial (pop dance) și sportiv (bachata passion) la categoria de vârstă 15-18 ani.  Au fost înscrise în concurs 101 formații de dansuri de diferite genuri, care au participat în concurs la diferite categorii de vârstă.

”D-Fantasy” a reușit să obțină locul I la toate cele trei dansuri prezentate în concurs. Juriul concursului a fost prezidat de: Ligia Delia Grozdan – lector univ. dr. la Facultatea de Teatru a Universității ”George Enescu” Iași – disciplina Expresie corporală/Dans+antrenor și arbitru de dans sportiv și gimnastică ritmică – președintele juriului; Victoria Bucun (Vica) – coregraf de talie internațională din Republica Moldova (câștigătoare a mai multor ediții a Concursului de televiziune ”Dansez pentru tine”) – membru; Dora Incert – dansator/coregraf și președinta clubului de dans ReBorn Dance Studio Bistrița, organizatoarea finale naționale a Concursului ”Cupa Școlilor la street-dance”.

Emoții constructive, lacrimi de fericire și clipe frumoase de neuitat ne-au încercat în această zi pe toți cei din ”D-Fantasy” și îi amintesc aici pe cei care au reușit această frumoasă performanță: Șerban Raluca, Miron Andra, Rus Iulia, Rus Denisa, Epure Andreea, Perhaiță Mihaela, Andrei Tarniță, Isai Cosmin, Petreuș Claudiu, David Ionuț, Filipoi Crista, Isip Cristian.

Mulțumim tuturor părinților și prietenilor care ne-au susținut și promitem să nu vă dezamăgim !

Doris Gîța