LANSARE DE CARTE, URMATĂ DE SPECTACOLUL ”OSCAR ȘI TANTI ROZ”, LA TEATRUL DE ARTĂ DIN DEVA

Inapoi la stiri

LANSARE DE CARTE, URMATĂ DE SPECTACOLUL ”OSCAR ȘI TANTI ROZ”, LA TEATRUL DE ARTĂ DIN DEVA

Locuitorii Devei, iubitori de cultură, sunt invitați, mâine seară, la două evenimente ce vor avea loc la Teatrul de Artă din municipiu. Este vorba despre o lansare de carte, urmată de spectacolul „Oscar și Tanti Roz”, după romanul lui Eric-Emmanuel Schmitt.

Astfel, vineri, în 20 ianuarie, începând cu ora 17:00, în eleganta Sala „Reduta” a teatrului devean, va avea loc o întâlnire cu „Societatea scriitorilor bistrițeni”. Cu acest prilej, se va lansa volumul „Conexiuni din noiembrie”, semnat de Dorel Cosma și Menuţ Maximinian. În cadrul evenimentului, organizat în colaborare cu Teatrul „Liviu Rebreanu” din Bistrița, vor fi prezentate cărți ale mai multor scriitori, Dorel Cosma, Elena M. Cîmpan, Menuț Maximinian, Zorin Diaconescu,Victoria Fătu Nalați, Gheorghe Mizgan, Ioan Lazăr. De asemenea, cei prezenți vor putea admira și o expoziție de portrete umoristice.

Două ore mai târziu, de la ora 19:00, publicul este invitat la spectacolul, intitulat „Oscar și Tanti Roz”, în regia lui Mihai Panaitescu. Piesa va fi pusă în scenă de actorii Alexandra Podu, Roxana Olșanschi, Angelica Lisa, Teodora Voineagu, Constantin Podu, Mircea Rotaru, de scenografie ocupându-se Vioara Bara.

Povestea unui băiețel neîndreptățit de soartă

“Oscar și Tanti Roz” spune povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. “Poate această poveste există ȋn fiecare dintre noi, oricine poate fi un Oscar, dar cu un dram de noroc ȋn plus. Combinaţia de fragilitate şi forţă, de tandreţe şi iubire necondiţionată care, de la început, te cucereşte, ȋți transmite o stare de sinceritate și puritate. Alături de Tanti Roz pe post de ghid, Oscar parcurge, printre rȃsete și lacrimi, itinerarul emoționant al tuturor vȃrstelor și experimentelor umane ȋmbogățite de imaginația lui, care umple spațiile albe și goale ale unui spital. Spectacolul este, pȃnă la urmă, o… transfuzie de umanitate”, a declarat Mihai Panaitescu, regizorul spectacolului și managerulTeatrului de Artă Deva.

Informații și rezervări bilete se pot obține la numărul de telefon 0766.068.728.

Preluat de pe http://www.servuspress.ro/lansare-de-carte-urmata-de-spectacolul-oscar-si-tanti-roz-la-teatrul-de-arta-din-deva_135404.html