PREMIERĂ A TEATRULUI PROFESIONIST DE PROIECTE ”LIVIU REBREANU” BISTRIȚA! BISTRIȚEANCA AMELICA CREȚIU ÎNTR-UN ROL DE ZILE MARI

Inapoi la stiri

PREMIERĂ A TEATRULUI PROFESIONIST DE PROIECTE ”LIVIU REBREANU” BISTRIȚA! BISTRIȚEANCA AMELICA CREȚIU ÎNTR-UN ROL DE ZILE MARI

„Un bărbat şi mai multe femei”, de Leonid Zorin, este premiera Teatrului Profesionist de Proiecte Liviu Rebreanu din Bistriţa. Pe scenă Eugen Pădureanu, Delia Lazăr, Amelia Creţiu şi o poveste plină de umor.

Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie?! Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, nimic mai neadevărat, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă. Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transforma într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra rezultatului faptelor și acțiunilor noastre. Bistriţenii au râs în hohote și, totodată, au meditat asupra vieții, pătrunzând în viața și în visul lui Arcadii Semionovici Garunskii ( Eugen Pădureanu), care ar putea să fie oricare dintre noi.

În faţa unei săli arhipline, Amelia Creţiu a jucat rolul unei scriitoare, arătând talent în modul în care a ştiut să-şi contureze personajul exuberant, fiind aplaudată la scenă deschisă alături de colegii ei.

Putem spune că prima zi de teatru a fost una încărcată de bucurii, actorii aducând în faţa noastră, în regia lui Eugen Pădureanu, personaje încărcate de poveşti, aşa cum este şi viaţa de zi cu zi.

MENUȚ MAXIMINIAN