ASTĂZI, 27.11.2019 ÎNCEPE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE LITERATURĂ ȘI TEATRU ”LIVIU REBREANU”!

Inapoi la stiri

ASTĂZI, 27.11.2019 ÎNCEPE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE LITERATURĂ ȘI TEATRU ”LIVIU REBREANU”!

Desfăşurat în intervalul 27-30 noiembrie 2019, Festivalul Internaţional de Literatură și Teatru „Liviu Rebreanu”,  este un omagiu adus scriitorului Liviu Rebreanu, la 134 de ani de la naştere.
La Palatul Culturii din Bistriţa în prima zi a festivalului iubitorii de gen vor avea parte începând cu ora 11:00 de vernisajul expoziției”Literatura internațională” și expoziția de scenografie intitulată ”Lumea poveștilor”. 

De la ora 18:00, pe scena Palatului Culturii actorii teatrului ”Globe” din București vin în fața dumneavoastră cu piesa ”Diagnostic rezervat”, după un text de Philippe Martini, în regia Ancăi Sigartău. 

Despre piesă : un accident de bicicletă, un jaf armat și o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toată lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru ,,Diagnostic rezervat”, o comedie extraordinară adaptată după textul autorului francez Philippe Martini, care îi aduce laolaltă pe Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Cătălina Grama (Jojo)/Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1Q Sapro si Teodor Sofian. O distributie de excepție care promite două ore de hohote de râs, într-un carusel al schimbărilor de situație și al evenimentelor neprevăzute. Pregătiți-vă de un text savuros si de un recital actoricesc pe masură, care vă vor aduce râs, voie bună si multă poftă de viață.

Vă invităm cu drag la ediția cu numărul XV a Festivalului Internațional de Literatură și Teatru ”Liviu Rebreanu” Bistrița, România ! 

DORIS NEDELEA