DIN CATEGORIA BISTRIȚENILOR CU CARE NE MÂNDRIM! DAVID&THE SIX MARTINI VIN LA PALATUL CULTURII CU UN CONCERT EXTRAORDINAR DE ZIUA NAȚIONALĂ A CULTURII!

Inapoi la stiri

DIN CATEGORIA BISTRIȚENILOR CU CARE NE MÂNDRIM! DAVID&THE SIX MARTINI VIN LA PALATUL CULTURII CU UN CONCERT EXTRAORDINAR DE ZIUA NAȚIONALĂ A CULTURII!

Oamenii care au ascultat la evenimentele lor David&The Six Martini spun: "este cea mai bună trupă de coveruri din Transilvania". Și probabil au dreptate. După 6 ani de muncă și aproape 500 de evenimente private da, suntem cei mai buni din Transilvania și în primele trei trupe din România când ne referim la show-uri private (nunți sau corporate în special). Singura trupă din România ce organizează în regie proprie un concert cu bilete în fiecare an (That's Amore 2016&2017, DOR 2018), un band format în procent de 100% din muzicieni profesioniști. 

Band-ul este format din artiștii :
Vocals: David Todoran & Adela Todoran /
Keyboards: Tiberiu Herdlicska/
Bass: Tibi Menyhart/
Drums: Razvan Rotis/
Guitar : Origen Todoran/
Trumpet: Ionut Archiudean&Bobuțanu Eduard/
Trombon: Turak Botond-Ferencz/
Saxofon: Mihai Stanciuc
și pentru că tot veni vorba despre componenții trupei, ne mândrim tare cu faptul că David, Adela și Origen Todoran sunt bistrițeni de-ai noștri dragi, ce fac cinste orașului și județului nostru prin concertele și evenimentele pe care le organizează la un nivel profi alături de trupă. Și ca să completăm noi propoziția lor, de pe profilul lor de Facebook : ”The Todorans sunt cei mai ... ” - TARI, zicem noi! 
Genurile cu care ne vor încânta în data de 15 ianuarie, de Ziua Națională a Culturii sunt: Pop, Disco, Latino, Dance, Alternative, R & B, Blues, Rock & Roll, World Music. 
Despre ei: ”În România, în acest moment există sute de trupe care pot cânta la evenimentul dumneavostră. Unele dintre ele, sunt formate din 3 membrii, altele sunt făcute între prieteni sau pentru a petrece timpul într-un mod deosebit. David&The Six Martini e mai mult decât o formaţie oarecare, în primul rând, datorită pregătirii celor care fac parte din ea, mai exact: studii superioare- Academia de Muzică (Conservator), prin dimensiuni (10 membrii+5 în staff), organizare (echipament complet, societate comercială) și profesionalismul de care am dat dovadă în faţa clienţilor noștri. Astfel, înainte de a colabora vă rugăm să parcurgeţi rubrica "Întrebări frecvente", deoarece există șanse mari ca multe din nelămuririle dumneavoastră să aibă deja răspunsul aici.” - http://www.sixmartini.ro/?fbclid=IwAR1OO3pHDtBzHEwUvI3MHBtBfssrRZf8hP5Nd5i6TIA0CAbnqyri8yVN8KU 
Și pentru că am parcurs rubrica ”întrebări frecvente” și am găsit și răspunul potrivit, am început și colaborarea, astfel încât vă anunțăm cu mare drag că în data de 15 ianuarie, ora 18:00 aveți program !
Ne cântă și ne încântă DAVID&THE SIX MARTINI BAND ! 
Intrarea la concert se face pe bază de bilet, prețul acestuia este de 10 lei și se poate achiziționa de la sediul Palatului Culturii, în fiecare zi de luni până vineri inclusiv între orele 10:00 - 18:00. 
DORIS NEDELEA