PĂRINTELE NOSTRU DRAG, NICOLAE FEIER CU CRUCEA ȘI APA SFINȚITĂ LA PALATUL CULTURII BISTRIȚA

Inapoi la stiri

PĂRINTELE NOSTRU DRAG, NICOLAE FEIER CU CRUCEA ȘI APA SFINȚITĂ LA PALATUL CULTURII BISTRIȚA

Conform tradiţiei ortodoxe străbune, după Anul Nou, preoţii umblă cu Sfânta Cruce şi cu Aghiazmă pentru a sfinţi casele creştinilor. 
Cu mare drag, l-am primit astăzi și noi, la Palatul Culturii, pe părintele prof. Nicolae Feier, cu Crucea și apă sfințită.

Nicolae Feier, preot profesor publicist, autor a multor cărți teologice, de îndrumare duhovnicească și reflecții duhovnicești, istorice și mitologie românească este un preot cu har și un bun duhovnic, cu siguranță unul dintre cei mai căutați și apreciați preoți din Bistrița. 

Astăzi am avut deosebita plăcere de a-l avea printre noi, pentru câteva minute, minute în care, trebuie să specificăm, ne-a mărturisit o mică parte din învățăturile și notițele pe care urmează să le publice într-o nouă carte în acest an.  

A sfinţit şi a binecuvântat personalul, birourile și sala de spectacole, urându-ne tuturor un An Nou binecuvântat cu sănătate și mult succes în activitățile pe care urmează să le organizăm pe parcursul acestui an.

Cu această ocazie, dorim să-i mulțumim atât pentru prezență cât și pentru binecuvântarea și cuvintele frumoase adresate întregii echipe a Palatului Culturii Bistrița ! 

DORIS NEDELEA