CU DRAG DIN WELS !

Inapoi la stiri

CU DRAG DIN WELS !

ASOCIAȚIA SAȘILOR TRANSILVĂNENI VECINĂTATEA WELS

CERCUL DE PRIETENIE WELS- BISTRIȚA

WELS, DECEMBRIE 2019

Stimate domnule Primar Crețu!

Stimate Doamne, stimați Domni!

Prin aceasă scrisoare doresc să vă mulțumesc încă o dată, în numele Vecinătății Transilvane, a trupei de dansuri populare Wels și a Cercului de prietenie Wels-Bistrița, pentru ospitalitatea dumneavoastră din timpul celei de-a 29-a întâlniri a Sașilor din Bistrița.

Sărbătoarea Crăciunului și apropiata trecere dintre ani reprezintă pentru noi un nou prilej de a rememora deplasarea noastră la Bistrița și de a retrăi cu mulțumire frumoasele momente petrecute acolo. Împreună cu delegația orașului nostru, cu trupa de dansuri populare și cu muzicienii orchestrei noastre simfonice, peste 7- de persoane din Wels au vizitat între 20 și 22 septembrie orașul înfrățit Bistrița în cadrul festivităților celei de-a 29-a Întâlnire a Sașilor. Astfel, acel sfârșit de săptămână poate fi cu adevărat considerat apogeul primilor cinci ani de înfrățire dintre orașele noastre și ne oferă în același timp siguranța că acest tânăr parteneriat se va consolida în mod durabil și se va dezvolta în continuare.

Concertul orchestrei noastre de la Palatul Culturii din Bistrița a reprezentat un punct culminant deosebit al acelui weekend festiv, de care mulți spectatori, dar și muzicieni, își vor aminti cu plăcere pentru multă vreme de acum încolo – a fost un cadru demn pentru mica celebrare a celor cinci ani de înfrățire dintre orașele noastre.

Dumneavoastră și orașul Bistrița ne-ați întâmpinat pe toți cu multă ospitalitate și cu mărinimia unor buni prieteni – iar prin sprijinul și ajutorul vostru generos atât în organizarea concertului, întâmpinarea și găzduirea orchestrei, cât și în asistența personală a delegației noastre, ați făcut posibilă, în primul rând, vizita noastră.

Pentru toate acestea, pentru ajutorul și efortul dumneavoastră, pentru minunata mărinimie și ospitalitate, doresc și pe această cale să vă mulțumesc din inimă – și în special și pentru onoarea deosebită pe care mi-ați facut-o (ca președinte al Vecinității Wels) prin acordarea medaliei de argint a orașului dumneavoastră!

În numele nostru, al tuturor, al Vecinătății Transilvane și al trupei de dansuri populare Wels, dar și al orchestrei simfonice din Wels precum și al primarului nostru, Dr. Andreas Rabl, căruia i-am relatat amănunțit vizita noastră, i-am transmis salutările dumneavoastră și i-am arătat multe fotografii, doresc să vă transmit pe această cale, Dumneavoastră și tuturor prietenilor din frumosul oraș înfrățit Bistrița, salutările noastre cordiale și cele mai calde urări de Crăciun și un început bun pentru noul an. Vă urăm tuturor Crăciun Fericit și noroc, sănătate și binecuvântare pentru anul 2020!

Vă salut din inimă și aștept cu nerăbdare următoarea noastră întâlnire!

 

Sincere mulțumiri și salutări cordiale, cu respect,

Dr. Christian Schuster, președinte