JOCURI DISTRACTIVE PENTRU COPII ȘI PĂRINȚI!

Inapoi la stiri

JOCURI DISTRACTIVE PENTRU COPII ȘI PĂRINȚI!

 O nouă zi, alte două idei de jocuri distractive pentru părinți și copii ! 
 Vă invităm să le puneți în practică, astfel timpul va trece mai ușor, iar copiii vor fi cu siguranță mult mai preocupați și fericiți de aceste momente frumoase petrecute împreună!

Noi vă spunem, distracție plăcută ! 

 

1.  Aruncarea cărților

Aveți nevoie de o pălărie care să o așezați pe podea în mijlocul camerei.

Copilul trebuie să stea la o distanță de cel puțin 1 metru și jumătate de pălărie, după care încercați să aruncați câte o carte de joc în pălărie.Monitorizați câte cărți au intrat în pălărie și câte nu (puteți face runde a câte 20 de cărți), apoi jucați din nou, încercând să vă îmbunătățiți rezultatele, atât ale dumneavoastră dar și ale copilului.

Pentru doi jucători, este ideal să aveți cărți de joc separate pentru a nu le încurca: roșu și negru.

O altă varianta: Fiecare jucător primește câte un set de cărți de joc, și ori de câte ori unul dintre ei va nimeri o carte în pălărie, va mai avea dreptul la o aruncare. Iar la final, primul jucător care rămâne fără cărți este numit câștigător.

 

2. Cutia misterelor

 

Cum se joacă?

Alegeți un număr mare de obiecte și puneți-le într-o cutie mare de carton. Acoperiți-o cu o față de masă sau un prosop, astfel ca nimeni să nu poată vedea în cutie.

Fiecare participant trebuie să aibă un creion și hârtie pe care va scrie denumirea obiectelor.

Jucătorii trebuie să bage mâna în cutie și să identifice obiectele. Când toată lumea a trecut pe la cutie se vor compara obiectele scrise de ei și se va atribui un premiu persoanei care a identificat corect cele mai multe obiecte.

Sugestii:

În cutie puteți include un animal de plastic, o mașină de jucărie, o păpușă Barbie, o crema pentru bronzat, o pereche de ochelari de soare, un costum de baie, o carte, o scoică, pene, etc.

DORIS NEDELEA