RUGĂCIUNEA SCURTĂ A SFÂNTULUI ZAHARIA PROTECTORUL - SE ROSTEȘTE ASTĂZI, 24 MARTIE, PENTRU A-ȚI FERI FAMILIA DE BOLI ȘI NECAZURI

Inapoi la stiri

RUGĂCIUNEA SCURTĂ A SFÂNTULUI ZAHARIA PROTECTORUL - SE ROSTEȘTE ASTĂZI, 24 MARTIE, PENTRU A-ȚI FERI FAMILIA DE BOLI ȘI NECAZURI

TOTUL VA FI BINE!!!

 Să nu ne pierdem speranța și credința, iar în aceste zile de liniște... dacă putem spune așa, să nu uităm să fim oameni, oameni responsabili!
 Să conștientizăm ce înseamnă această stare de urgență și să încercăm să ne protejăm familia, rudele, oamenii dragi, prin lucruri simple, însă atât de relevante și importante pentru aceste vremuri... vremuri de panică, groază, frică... Iar dacă soluția este de a sta acasă, atunci să stăm acasă!
SĂ FIM POZITIVI!
TOTUL TREBUIE SĂ FIE BINE!
SĂNĂTATE ȘI RESPONSABILITATE!
Și pentru ca totul să fie bine, să nu uităm să rostim o rugăciune către Dumnezeu în fiecare zi!

 

Rugăciunea zilei de 24 martie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Zaharia, Protectorul familiei. Este o zi de rugăciune iar credincioșii pot rosti o rugăciune puternică ce ferește familia de boli și necazuri.

 Iată mai jos și textul rugăciunii ce se citește azi!

”A prorocului Tău, Doamne, Zaharia pomenire prăznuind, printr-însul Te rugăm, mântuieşte sufletele noastre.

Rugăciunea mea voi vărsa către Domnul şi Lui voi spune necazurile mele; că s-a umplut sufletul meu de răutăţi şi viaţa mea s-a apropiat de iad; şi ca Iona mă rog: Dumnezeule, din stricăciune scoate-mă.

 

Adâncimi de Minuni şi Noian de daruri cunoscându-te şi lămurit ştiindu-te pe tine, Preacurată Născătoare de Dumnezeu şi Nădăjduind în ocrotirea ta, neîncetat alergăm către al tău Acoperământ.

Fă pe Stăpânul, cu rugăciunile tale, Desăvârşit Milostiv către cei ce săvârşesc cu credinţă sfântul şi însemnatul tău praznic, de Dumnezeu insuflate şi te cinstesc pe tine cu dragoste, ca pe un prooroc şi preaadevărat grăitor de cele Dumnezeieşti.

Amin.” 

 

sursa: https://credindumnezeu.com/2020/03/23/rugaciune-24-martie-citeste-azi-rugaciunea-scurta-a-sfantului-zaharia-protectorul-pentru-a-ti-feri-familia-de-boli-si-necazuri/

 

 

 

DORIS NEDELEA