ȘIRUL IDEILOR DISTRACTIVE PENTRU PĂRINȚI ȘI COPII CONTINUĂ!

Inapoi la stiri

ȘIRUL IDEILOR DISTRACTIVE PENTRU PĂRINȚI ȘI COPII CONTINUĂ!

Zilele trec, iar noi încercăm să ne ocupăm timpul cu lucruri frumoase, care să-i ajute pe copii să treacă mai ușor peste aceste zile, zile în care nu au ocazia de a-și  desfășura activitățile de zi cu zi afară, în parc, la spațiile de joacă sau pe la bunici și prieteni dragi! 

Pentru ziua de astăzi vă propunem încă trei idei de jocuri distractive: 

 

1. AEQ Game – Alfabetul inteligenţei emoţionale

EQ Game este primul joc de societate din România creat special pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale.

Poate fi jucat cu plăcere de întreaga familie pentru că şi noi, adulţii, avem nevoie să ne cultivăm inteligenţa emoţională şi putem s-o facem acum într-un mod distractiv, alături de copii.

2. Farfuria cu bule de săpun

Cum se joacă?

Tot ce aveți nevoie pentru această activitate distractivă este o farfurie mică, un pai de băut, detergent lichid de spălat vase şi apă de la robinet.

Cu grijă turnați 2 picături de detergent în farfurie apoi puțină apă (lăsați apă să curgă peste detergent pentru a se forma câteva spume)!

Așezați apoi farfuria pe o suprafață plană, solidă, cum ar fi masa din bucătărie. Pentru a creea bulele, suflati uşor şi încet în apa cu detergent, dar nu prea repede, pentru că nu va funcționa! Lent și constant!

După ce îi arătați copilului cum se procedează, lăsați-l să încerce însă aveți grijă să nu inspire aerul în loc să îl expire.


La ceas de seară, înainte de culcare puteți încerca și un mic antrenament Laughing. Unul care să vă ajute atât pe voi ca și părinți la odihna liniștită, cât și pe copiii plini de energie care atunci când vine vorba de somnic, mereu își mai aduc aminte de câte ceva, tocmai pentru a mai prelungi puțin mersul spre culcare Wink.

 

 

 

Așadar un joc de-a bătaia cu pernele împreună!

Până mâine vă spun din nou ... distracție plăcută și profitați din plin de momentele acestea petrecute împreună ! 

 

DORIS NEDELEA