FESTIVALUL INTERNAȚIONAL ”POEZIA LUMII” - ONLINE ÎN DATA DE 10 IUNIE 2020!

Inapoi la stiri

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL ”POEZIA LUMII” - ONLINE ÎN DATA DE 10 IUNIE 2020!

Poezia reprezintă capacitatea unică de a surprinde spiritul creativ al minții umane. De-a lungul timpului poezia a vorbit pretutindeni în lume despre umanitate și despre valorile spirituale într-o perioadă critică pentru întreaga omenire. Festivalul nostru își propune să mențină treaz spiritul creativ și reafirmarea umanității și a optimismului. Apelând la tehnologia modernă Festivalul sprijină diversitatea lingvistică prin exprimarea poetică.

Palatul Culturii Bistrița, România invită în acest sens toți poeții lumii să participe la acest eveniment literar dedicat vieții, optimismului și speranței de revenire la normalitate. Sunt așteptați cu mare plăcere, în primul rând poeții din marea familie a „Conexiunilor” care au participat la întâlnirile internaționale de la Palatul Culturii Bistrița, România dar și alți poeți care doresc să-și exprime gândurile poetice cu această ocazie.

Fiecare poet va avea posibilitatea de a citi ( prezenta) două poeme în limba țării pe care o reprezintă.

Fiecare participant va apela la aplicația Zoom pe telefonul celular sau calculator. 

Toți participanții vor primi distincții din partea organizatorilor și se va realiza un volum cuprinzând versuri din întreaga lume.