DE PE FACEBOOK CULESE

Inapoi la stiri

DE PE FACEBOOK CULESE

Anarhia organizată este contagioasă: ieri, un grup dezorganizat de cititori a pătruns în Biblioteca Județeană stîrnind panică în rîndul portarului, care citea" Gazeta Sporturilor", pensionat de boală: avea boală pe FCSB,el fiind dinamovist de profesie.
Cititorii, strigînd " lozinci,lozinci! " , au pătruns în sălile de lectură, pustii la acea oră, și cam la toate orele( Nas,Gît,și Urechi) dintre ei detașîndu-se un cititor-protestatar, îmbrăcat într-un costum de dac, vîrsta a III-a, cu stindard-lup. Acesta a început să urle nostalgic la Lună, probabil după" Luna cărții la sate".
La sectorul de copii a fost găsit un politician ce colora o carte care nu era de colorat. A început să își strige alternativ mămica sa și să se refere la mămicile protestanților.
Au intervenit forțele de ordine și disciplină. Asupra unui cititor agitat a fost găsit un volum cu cotorul și coperțile scrise cu aur ! În Interior nu era nimic,decît o foto , cu o duamnă moletă în ie strămoșească, confecționată în Tzedindong, provincia istorică Voluntari-Hunanu.
CORNEL UDREA