CONCURS UZPR: ”SENS ȘI CONTRASENS ÎN MASS-MEDIA”

Inapoi la stiri

CONCURS UZPR: ”SENS ȘI CONTRASENS ÎN MASS-MEDIA”

 

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, președinte Doru Dinu Glăvan, anunță startul pentru un nou  Concurs, „Sens și contrasens în mass- media”, dedicat articolelor și materialelor apărute în 2020.  În Concurs se pot înscrie colegi jurnaliști din Uniune, dar și cei care nu fac parte din aceasta ( o noutate ), cu producții  considerate de notorietate pentru problemele societății, pentru implicarea jurnaliștilor în a face lumină, în a informa. Vor fi premiate cele mai bune articole și emisiuni din domeniul-audio-vizual, dintr-un an cu atâtea probleme, devenite subiecte de presă, cum ar fi criza sanitară globală, știrile false, dezinformările.

        Prin această provocare, ”dorim să evidențiem parcursul și evoluția presei în vremuri de provocări…”, se spune în mesajul primit de la Departamentul de Comunicare al UZPR.

     Materialele se vor trimite până la data de 1 martie 2021, la sediul UZPR, din Bd. General Gheorghe Magheru, nr. 28- 30, sector 1, București, sau prin e-mail pe adresa  concurs2020@uzp.org.ro, însoțite de formularul de înscriere, ce poate fi descărcat  de pe următorul link: https://uzp.org.ro/43595/43595. Un juriu competent, alcătuit din personalități ale jurnalismului actual, va stabili rezultatele finale.  Premierea va avea loc în cadrul unei Gale televizate, desfășurate în acest an, la o dată anunțată la momentul potrivit.

Elena M. Cîmpan