MIHAI BERBUNSCHI, MANAGERUL INTERIMAR, ARE O EXPERINEȚĂ DE 20 DE ANI LA PALATUL CULTURII

Inapoi la stiri

MIHAI BERBUNSCHI, MANAGERUL INTERIMAR, ARE O EXPERINEȚĂ DE 20 DE ANI LA PALATUL CULTURII

 

Începând cu luna ianuarie, Mihai Berbunschi este manager interimar la Palatul Culturii din Bistriţa, acolo unde a fost şef Serviciu programe culturale. Pe 1 martie, se împlinesc 20 de ani de când Mihai Berbunschi se află la Palatul Culturii, acolo unde a coordonat activităţi culturale şi administrative ale departamentelor de specialitate, fiind, în acelaşi timp, specialist şi în proiecte europene.
Absolvent al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, certificat Manager al organizației culturale. Mihai Berbunschi deţine atestat profesional de analist programator, informatician, diplome de merit în domenii artă și sport, atestat vorbitor limba engleză, diplomă absolvire colegiu – funcționar, diplomă licență facultate – studii administrative, funcționar superior în administrație publică (4 ani), atestat formator. 

De-a lungul timpului şi-a dovedit spiritul de iniţiativă, abilitate de coordonare și lucru în echipă. Capacitatea organizatorică bună, formată şi dezvoltată în cadrul studiilor și a activităților de formare şi perfecționare profesională, abilități dobândite în urma experienței profesionale de organizare și coordonare a evenimentelor de amploare, relațiile de colaborare cu parteneri naționali și internaționali, l-au recomandat să conducă Palatul Culturii, cunoscând foarte bine instituţia în care a reuşit să-şi contureze un profil cultural.