EMOŢIILE DANSULUI, EMOŢIILE SUFLETULUI LA CSEI NR. 1 BISTRIŢA

Inapoi la stiri

EMOŢIILE DANSULUI, EMOŢIILE SUFLETULUI LA CSEI NR. 1 BISTRIŢA

Într-o atmosferă magică, în care emoţia reîntâlnirii, bucuria de a dansa şi veselia debordantă specifică vârstei au fost premisele unei întâlniri reuşite, tineri cu nevoi speciale de la noi din judeţ, s-au întâlnit la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 1 Bistriţa cu ocazia desfăşurării Concursului Judeţean de dans modern “Emoţiile dansului”, activitate a Proiectului Judeţean “Dansul inimilor speciale”.

Concursul a avut două secţiuni: dans modern pe scenă ( participare directă), dans modern pe CD, iar echipa care se ocupă de acest proiect este formată din directorul şcolii, prof. Vass Imola Doris, directorul adjunct, prof. Moldovan Mariana, prof. Semerean Veronica Ancuţa, prof. Muscari Daniela şi prof.Râpan Mariana.

Participanţii ne-au oferit numeroase momente speciale, riguros şi atent pregătite, ”momente dansante” care ne-au transpus în lumea minunată a dansului şi care ne-au dat prilejul de a cunoaşte şi o altă latură sensibilă a acestor tineri speciali. Toată munca şi strădania lor a fost răsplătită de către un juriu format din persoane abilitate în acest domeniu care le-au oferit premii bine meritate. S-au acordat premiile I, II şi III pentru fiecare secţiune în parte, juriul fiind impresionat de performanţele atinse de tinerii noştri speciali.

Aşadar, încă o dată, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 1 Bistriţa în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean au reuşit să ofere tinerilor cu nevoi educative speciale un bun prilej de a se întâlni şi de a demonstra că sunt sensibili, talentaţi, frumoşi, dar mai ales de a se face văzuţi şi auziţi.
Mulţumim pentru toate emoţiile frumoase pe care le-am trăit alături de voi!