DESPRE CONEXIUNI ...

Inapoi la stiri

DESPRE CONEXIUNI ...

REVISTA CONEXIUNI – UN ACT CULTURAL, CREAT DIN SUFLET, PENTRU SUFLET !

 

Bistrița este un oraș cu o bogată istorie, dar și cu o puternică efervescență culturală. Existența mai multor reviste de cultură, știință, literatură și artă, îmbogățesc zestrea culturală a orașului.

Centrul Cultural Municipal Bistrița este reprezentat de revista „Conexiuni,”care reflectă preocupări intelectuale puse în slujba frumosului și a spiritualității bistrițene și are ca obiectiv promovarea activităților culturale din spațiul bistrițean și nu numai.

Această revistă a câștigat, în scurt timp de la apariția sa, nu numai cititori constanți, ci și mulți colaboratori atât din țară cât și din străinătate.

În revista „Conexiuni” se regăsesc semnăturile prestigioase ale unor personalități culturale care îi configurează un climat de cultură autentică și responsabilă.

Apariția trimestrială a revistei „Conexiuni” este un eveniment în sine.  Aspectul  estetic,  eleganța și bunul gust al acestia, grafica impecabilă, fotografiile color de calitate denotă că susținători acestui act de cultură respectă valorile morale, obiceiurile și tradițiile și doresc să promoveze elemente culturale autentice și viabile.

Creată din suflet pentru suflet, revista „Conexiuni”este un dar pentru cultura bistrițeană, o ladă de zestre pentru generațiile viitoare.

 

     Dora Alina Romanescu