OASPEȚI DEOSEBIȚI LA CARAVANA FOLCLORICĂ 2014!

Inapoi la stiri

OASPEȚI DEOSEBIȚI LA CARAVANA FOLCLORICĂ 2014!

Începând cu ora 13:00, din grădina Muzeului Satului din Bucureşti se aud acordurile muzicale folclorice europene ... a început CARAVANA  FOLCLORICĂ I.G.F 2014. Alături de publicul spectator şi de organizatorii principali, încă de la deschiderea oficială a fost prezentă şi doamna ministru delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, care le-a adresat oaspeților un bun venit în capitala României şi de asemenea a ținut să îi felicite cu mare drag pe organizatorii evenimentului. Au luat cuvântul şi reprezentantele Muzeului Satului, domnul director al postului de televiziune Favorit TV, preşedintele Asociației "Fiii Gorjului" după care ediția a II-a a fost deschisă pe acordurile muzicale ale Orchestrei Profesioniste a Centrului Cultural Municipal, dirijată de prof. Ioan Lazăr.

Mulțumiri au fost aduse şi primarului, Sorin Oprescu, cel care din păcate nu a putut fi alături astăzi, însă şi-a trimis un reprezentant - doamna Irina Oprescu.
După prezentările de rigoare au urcat pe scenă reprezentanții Franței, Cehiei (alături de ambasadorul Cehiei), Bulgariei, Israelului, iar din partea țării gazde binecunoscuta interpretă de muzică populară şi realizatoare de emisiuni Tv, Valeria Arnăutu. 
Urmează să evolueze şi ceilalți artişti veniți din diferite colțuri ale lumii, însă Redacția BC vă invită să îi ascultați live pe www.bistritaculturala.ro . 
                       Rămâneți aproape, revenim şi cu alte informații!