DESPRE CONEXIUNI ...

Inapoi la stiri

DESPRE CONEXIUNI ...

GÂNDURI DESPRE CONEXIUNI

Revista „Conexiuni” a Centrului Cultural Municipal Bistriţa, găzduieşte cele mai importante evenimente culturale care au avut loc în Bistriţa, şi nu numai. Principalele rubrici „Literatură”, „Folclor”, „Teatru”, şi „Festivaluri naţionale şi internaţionale”, reliefează, într-o condiţie grafică de excepţie, cele mai importante date despre cultura românească, ambasadorul nostru peste hotare. După ce a cutreierat lumea, revista “Conexiuni” se prezintă în faţa iubitorilor de cultură şi artă cu succes. Numeroasele prezenţe româneşti pe scenele lumii au însemnat tot atâtea prezenţe ale revistei “Conexiuni”, care s-a impus pe piaţa de profil din ţară şi străinătate, fiind de acum un reper al culturii bistriţene. 

Revista are o înfăţişare modernă, cu un aer vădit occidental. Colectivul redacţional aduce gândurile frumuseţii culturale, izvorâte din preplinul activităţilor de calitate care au avut loc la cea mai importantă instituţie culturală a urbei noastre. “Conexiuni” vorbeşte despre oglinda vieţii culturale efervescente, despre arta fără frontiere. O bogăţie de culori, de acte culturale, toate sub emblema unui Centrul Cultural de elită.

Revista ne informează despre tot ce se întâmplă în lumea artelor: lansări de carte, concerte, turnee etc. cu sprijinul celor care sunt redactorii acestei publicaţii unice în peisajul bistriţean, care prin relaţiile Centrului Cultural Municipal, ale prof. dr. Dorel Cosma, este distribuită în întreaga lume. Fac posibilă apariţia revistei „Conexiuni”  un colectiv de profesionişti coordonat de director prof. dr. Dorel Cosma, având ca redactori pe Elena M. Cîmpan, Victor Ştir, Maria Herineanu, Doris Gîţa, Gabriel Mihăese şi design Mihai Berbunschi.

Mă bucur să fac şi eu parte din redacţia acestei reviste de prestigiu european, care număr de număr este o adevărată carte de vizită pentru România.

 

Menuţ Maximinian