„D-FANTASY” – UN ANSAMBLU DE DANS MODERN DE SUCCES!

Inapoi la stiri

„D-FANTASY” – UN ANSAMBLU DE DANS MODERN DE SUCCES!

Sute de tineri au urmărit pe scena din centrul Bistriţei un inedit spectacol, putem spune un megaspectacol coregrafic de dans modern, dar şi de dansuri internaţionale, din tradiţiile popoarelor.

Ansamblul de dans modern „D-Fantasy” - fondat şi coordonat- de referentul Centrului Municipal de Cultură „G. Coşbuc” din Bistriţa - D.na Doris Gîţa, este un ansamblu de dans tânăr, în ascensiune, entuziast şi profesionist.

De curând ansamblul „D-Fantasy” - a susţinut un spectacol complex - ce a cuprins dansuri moderne, dansate de tinerii de pe toate meridianele, cât şi dansuri internaţionale pe ritmuri de succes, spectatorii bistriţeni primind clipe artistice de succes şi de înaltă ţinută artistică.

Să remarcăm şi costumaţia dansatorilor ansamblului, diversă şi colorată. Cu gust şi profesionist aleasă, coloana sonoră a spectacolului a fost asigurată de D.ul Ovidiu Moldovan.

Exuberanţă, talent, tinereţe, entuziasm şi iubire - a fost nota specifică spectacolului, o notă de 10 la nivel artistic. Genericul evenimentului a fost „DANCE TO EXPRESS, NOT IMPRESS”. Efectele şi jocurile de lumini au fost o altă componentă forte a spectacolului.

Deasemenea - aportul tinerilor solişti de muzică uşoară: Andrada Băieşiu, Izabela Miron, Anamaria Stăviţa, Alexandra Pâslariu, cât şi a apreciatului interpret clujean Emanuel Cârstea, ei alături de dansatori creând multă bună dispoziţie, tinerii spectatori cântând şi dansând cu artiştii de pe scenă.

Alături de directoarea Ansamblului coregrafic - de dans modern – D.na Doris Gîţa, un sprijin deosebit a fost şi munca coregrafului Anghel Ionescu.

În totalitate, putem spune, o producţie artistică de succes - prezentată cu mult profesionalism de către Daniela Bulcu şi Mihai Berbunschi.

Un gen nou de montare artistică si de dans modern - a Ansamblului „D-Fantasy” condus de D.na Doris Gîţa, un Ansamblu de dans modern profesionist, tânăr, entuziast şi mai ales în plină ascensiune!

ALEXANDRU CRISTIAN MILOŞ