SE FAC ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU ZILELE BISTRIȚEI 2014!

Inapoi la stiri

SE FAC ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU ZILELE BISTRIȚEI 2014!

Se fac ultimele pregătiri pentru Zilele municipiului Bistriţa ce vor fi organizate în perioada 22-24 august, și care se vor desfăşura în locaţiile devenite deja tradiţionale: folclorul în Complexul Heidenfeld din Viişoara, concertul de muzică clasică în Biserica Evanghelică, iar concertul pop-rock din ultima seară pe pietonalul Liviu Rebreanu. Trupele care vor cânta în centrul istoric vor fi alese, ca şi anul trecut, în urma votului unui juriu, acesta urmând să evalueze ofertele depuse de firmele de impresariat.

”Pentru Zilele Bistriţei, deocamdată totul este în mintea oamenilor cu care lucrez, am avut discuţii, nu sunt încă puse pe hârtie. Ştim sigur că vor fi în 22-24 august, pe formula clasică: zona de mici, bere, voie bună, folclor în Heidenfeld, pe pietonal vom înmulţi terasele, vom permite şi altora să deschidă, un concert clasic în Biserica Evanghelică pentru că acum o putem folosi ca sală de spectacole, aţi văzut cu mare succes la ”Nabucco”, iar în ultima zi un concert de muzică modernă, pe scena de pe pietonal”, a precizat Ovidiu Creţu.

,,Vor fi focuri de artificii şi anul acesta. Este păcat să nu folosim turnul Bisericii Evanghelice pentru focurile de artificii. Amintiţi-vă, că şi anul trecut, am folosit turnul Bisericii Evanghelice pentru focurile de artificii”, a precizat Ovidiu Creţu.

Deschiderea Zilelor municipiului Bistriţa va avea loc vineri, 22 august, zi în care va fi organizată o „şedinţă festivă” a Consiliului Local. Sâmbătă va fi ziua în care bistriţenii se vor putea delecta cu muzică clasică în Biserica Evanghelică, iar duminică, pe scena amplasată pe Pietonalul „Liviu Rebreanu” va fi concertul de muzică cu Vama, Lora şi Maxim.