SPECTACOL TOTAL REALIZAT DE SERGIU VITALIAN VAIDA ASEARĂ ÎN COMPLEXUL HEIDENFELD!

Inapoi la stiri

SPECTACOL TOTAL REALIZAT DE SERGIU VITALIAN VAIDA ASEARĂ ÎN COMPLEXUL HEIDENFELD!

Sâmbătă, 23 august, în Complexul Heidenfeld s-a desfăşurat cea de-a doua zi de spectacol folcloric din cadrul evenimentului “Zilele Bistriţei 2014”. Nu puţini au fost cei care au participat şi au rezistat până la final, în ciuda ploii care s-a abătut deasupra Bistriţei.

Pe scenă au urcat pe rând ansamblurile folclorice “Purtata” din Ungheni, “Comori Ardelene” din Turda, “Someşul” din Beclean, “Flori de Romanaţi” din Dobrosloveni Olt şi “Poarta Dorului” din Bran, formaţii care au fost prezentate într-un mod cu totul particular de bine-cunoscutul Sergiu Vitalian Vaida, realizatorul emisiunii “Vine Cluju’ pe la noi”.

În finalul spectacolului, în ciuda faptului că ploaia nu contenea să se oprească, doi mari artişti ai ţării noastre, Cristian Pomohaci şi Mariana Anghel, au urcat pe scenă, au făcut spectacol şi au reuşit să ţină lumea conectată şi entuziasmată  până în final.

Astăzi 24 august, în ultima zi de spectacole, organizatorii ne pregătesc alte surprize plăcute, urmând să evolueze ansambluri folclorice de renume dar şi mari artişti ai ţării precum Emilia Dorobanţu, Maria Butilă Bonzar sau Gelu Voicu.