CONCERT EXTRAORDINAR ÎN HEIDENFELD!

Inapoi la stiri

CONCERT EXTRAORDINAR ÎN HEIDENFELD!

Zilele Bistriței s-au încheiat și la Heidenfeld printr-un concert de excepție.

Chiar dacă timpul a fost nefavorabil, bistrițenii au înfruntat situația și au venit cu miile în Heidenfeld. Spre surprinderea unora care n-au văzut mulțimea venită să aplaude valorile folclorului românesc prezent la Bistrița noastră, aici la Heidenfeld chiar dacă a fost frig, chiar dacă a fost apă, folclorul a strălucit. S-a cântat, s-a dansat în bucuria unei sărbători care ne aparține.

Ansamblul folcloric profesionist ”Țara Vrancei” din Focșani a susținut un spectacol de mare calitate din care ar avea mulți de învățat. Suite de dansuri din toate zonele folclorului, o orchestră excelentă și soliști de valoare în frunte cu directoarea ansamblului Maria Murgoci au încălzit pur și simplu sufletele celor prezenți.

Cu o evoluție excelentă a fost prezent și ansamblul ”Flori de Romanați din Olt care au adus cu ei folclorul din partea de sud a României.

Vedetele serii: Gelu Voicu, Maria Butilă, Emilia Dorobanțu, Florin Boita au creat momente de certă-valoare artistică, aplaudate frenetic de un public deschis și iubitor de frumos. Atmosfera de mare spectacol și cadrul din Heidenfeld, cu toate interpretările, au oferit tuturor celor care au ochi să vadă și urechi să audă un concurs de excepție.