TUDOR CHIRILĂ ȘI VAMA I-AU EXTAZIAT PE BISTRIȚENI!

Inapoi la stiri

TUDOR CHIRILĂ ȘI VAMA I-AU EXTAZIAT PE BISTRIȚENI!

Distracția, de zilele Bistriței, s-a mutat ieri pe pietonalul ”Liviu Rebreanu”, unde a avut loc ultimul concert organizat de Primăria Bistrița împreună cu Centrul Cultural Municipal.

Având în vedere faptul că înainte de concert, concursul de frumuseţe Miss Bistriţa a fost mutat pe ultima sută de metri în ”Teatrul de vară”, de frica ploii, vremea a ţinut totuși cu noi iar ploaia s-a oprit.

Prima artistă care a urcat pe scenă a fost Lora spre entuziasmul celor mai mici dintre fanii săi, care au cântat cu ea şi au aplaudat-o minute în şir. Cu mult mai puţine piese în repertoriu şi cei patru tineri de la Maxim au făcut spectacol duminică la Bistriţa. Atât Lora, cât şi cei de la Maxim s-au pricopsit cu mirese pe scenă. Acestea au fost furate de la propria nuntă şi aduse la concertul din centrul vechi  al oraşului.

De departe, însă cel mai aşteptat moment a fost cel oferit de băieţii de la Vama, Tudor Chirilă fiind într-o formă de invidiat. Preţ de aproape o oră, Vama i-a purtat pe toţi cei prezenţi prin vastul repertoriul care le-a clădit notorietatea. Zilele Bistriţei s-au închiat la 22:30, cu un spectaculos foc de artificii, dar şi cu un joc de lasere proiectat pe Biserica Evanghelică.