ADEVĂRAȚII EROI, SĂRBĂTORIȚI PE PIETONALUL ”LIVIU REBREANU”

Inapoi la stiri

ADEVĂRAȚII EROI, SĂRBĂTORIȚI PE PIETONALUL ”LIVIU REBREANU”

Manifestarea a avut loc astăzi de la ora 10:00, cu ocazia ”Zilei Pompierilor din România”,pe pietonalul ”Liviu Rebreanu”, unde în prezența unui număr impresionant de oameni, a avut loc un ceremonial militar-religios, cuvântări,defilarea cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa al judeţului Bistriţa-Năsăud, înaintări în grad şi acordarea de diplome de către inspectorul-şef al instituţiei, lt.col.dr.ing. Constantin Florea, inclusiv prefectului Ioan Ţintean şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan: „Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost şi va fi un partener al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă atât la nivel instituţional, cât şi atunci când vorbim de realizarea unor proiecte clare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa-Năsăud. Până în momentul de faţă, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a cofinanţat achiziţia, prin intermediul unor proiecte europene, a 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 3 ambulanţe de prim-ajutor, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă. Dar lucrurile nu se vor opri aici. În momentul de faţă, în cadrul aceluiaşi proiect, urmează achiziţia unei autospeciale pentru salvare şi lucru la mare înălţime”.
Prefectul Ioan Ţintean: „Aveţi fericirea şi norocul să fiţi urmaşii unor erori. (...) Alături de alte instituţii, Biserica, Armata, dumneavoastră aveţi, menţineţi, de fapt, ştacheta la cele mai înalte cote. Nu pot decât să vă mulţumesc tututor - având şi calitatea de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă - de la comandant, până la cel mai mic lucrăror, pentru faptele eroice de care daţi dovadă zi de zi”.